Ultima farsă: Ce mesaj a înregistrat un bunic pentru ziua înmormântării sale. A transformat plânsul în râs

Pentru cei mai mulți oameni, înmormântările sunt evenimente extrem de triste, unde glumele și farsele nu își au locul. Dar sunt și oameni care consideră că nu ar trebui să fie așa. Cel puțin la propria lor înmormântare.
Nu sunt mulți cei care pot privi funeraliile cu umor, dar un bunic din Irlanda a găsit puterea să facă haz de necaz și o modalitate prin care să-i înveselească pe toți cei prezenți la înmormântarea sa.
Un video recent, de la înmormântarea unui irlandez pe nume Shay Bradley, a devenit viral pe rețelele de socializare. În timp ce familia și prietenii se apropiau de sicriul care era coborât în mormânt, se aude o voce care pare să vină de nicăieri. Bărbatul spune „Hello?”, urmat apoi de un ciocnit puternic în lemn, ce părea să se audă din coșciug.
Familia bărbatului, contactată de Bored Panda, a oferit detalii despre momentul inedit.
Anne Bradley, soția lui Shay, a spus că înregistrarea a fost făcută cu un an înainte de înmormântare. „Fiul meu mi-a spus de această înregistrare cu o zi înainte de funeralii”, a spus Anne, dezvăluind că membrii familiei știau de mesajul înregistrat.
Pe măsură ce muzica cimpoiului se estompa, vocea din mormânt continuă: „Lăsați-mă să ies, e întuneric aici. Ăla e preotul pe care îl aud?”. Inițial oamenii păreau să nu înțeleagă ce se întâmplă, dar apoi au realizat că este una dintre farsele lui Shay și toți au început să râdă.


Filmulețul a fost distribuit inițial de Andrea Bradley, fiica bărbatului.
Ea a distribuit înregistrarea video pe Facebook cu mesajul „Ultima dorință a tatălui meu, un mare amator de farse. Le-ai făcut-o, tata! Și ne-ai făcut pe toți să râdem când aveam cel mai mult nevoie de asta! Te voi iubi mereu!
Mi-aș dori să fiu atât de plin de viață încât să-i fac pe oameni să râdă la înmormântarea mea. Ce idee minunată pentru a le aduce oamenilor zâmbetul pe buze”, a comentat o persoană pe Facebook.
"M-a făcut să rând, apoi m-am întristat pentru că lumea a pierdut un om atât de amuzant", a scris altcineva.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Octombrie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod