Tyra Banks are un băieţel, născut de o mamă surogat

Fostul supermodel şi logodnicul său, fotograful norveagian Erik Asla, au devenit părinţii unui băieţel perfect sănătos, născut de o mamă surogat.
Proaspăta mămică a anunțat nașterea fiului său pe Instagram, postând o căciuliță a bebelușului pe pagina de socializare.

"Suntem foarte încântaţi de minunea noastră de băieţel. Călătoria aceasta nu a fost una uşoară, aşa cum am mai spus şi înainte. Dar a existat o luminiţă la capătul tunelului pentru mine şi tatăl său, Erik", a declarat Tyra Banks pentru people.com.

Vedeta în vârstă de 42 de ani a recunoscut în trecut că se confruntă cu probleme de fertilitate, apelând la diverse proceduri pentru a obține o sarcină, toate eșuate.
Supermodelul și iubitul său au ales apoi să apeleze la o mamă surogat, care a purtat în pântece copilul biologic al celor doi.

"Când privesc în ochii frumoși ai fiului meu mă gândesc la toți oamenii care se confruntă cu infertilitatea și mă rog prentru ei în fiecare zi. Speranțele și visele mele sunt pline de urări de bine, astfel încât și ei să poată simți bucuria pe care o simt eu în timp ce îmi țin în brațe micuța comoară", a mai declarat Tyra.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod