Twilight, in box-office-ul american

25 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Twilight, in box-office-ul american

Un adevarat fenomen in SUA, "Twilight" a condus degajat box-office-ul, inregistrand in urma acestui week-end incasari de peste 70.5 milioane de dolari. Cu peste 30 de milioane de dolari incasati doar in ziua premierei, productia Summit Entertainment, "Twilight", s-a clasat pe locul trei in clasamentul celor mai bine vandute bilete de cinema online din istorie, imediat dupa "Star Wars: Episodul III - Razbunarea Sith si Cavalerul Negru".

Printre filmele carora a trebuit sa le tina piept in acest week-end, s-au numarat "Quantum of Solace", "Madagascar 2" si "Bolt", productii care au pierdut lupta pentru detinerea suprematiei box office-ului american, in favoarea lui "Twilight", thriller a carui regie este semnata de Catherine Hardwicke, devenind astfel cel mai de succes film regizat de catre o femeie din istoria cinematografiei.

"Twilight" este prima ecranizare din seria celor patru carti care alcatuiesc saga autoarei Stephenie Meyer - o tanara scriitoare catalogata de critici ca fiind noua J.K. Rowling.

"Twilight" aduce pe marile ecrane o poveste de dragoste moderna si plina de actiune, intre un vampir si o muritoare. Bella Swan (Kristen Stewart) a fost intotdeauna o persoana diferita, care a preferat sa ramana in afara grupurilor de fete populare din liceul sau din Phoenix. Nici atunci cand mama ei se recasatoreste si o trimite pe Bella sa locuiasca cu tatal sau intr-un orasel ploios numit Forks, din statul Washington, ea nu se asteapta sa se produca vreo schimbare majora in viata ei. Asta pana cand il intalneste pe misteriosul si Edward Cullen (Robert Pattinson), un baiat cum nu a mai intalnit vreodata. Inteligent si spiritual, el pare ca vede pana in sufletul ei.

Cu Robert Pattinson si Kirsten Stewart in rolurile principale, din 23 ianuarie, filmul "Twilight/Amurg" va putea fi vizionat si in cinematografele din Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod