TV PAPRIKA isi cauta bucatar

1 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
TV PAPRIKA isi cauta bucatar

TV Paprika, postul de televiziune cu tematica gastronomica, organizeaza incepand cu data de 1 aprilie un concurs de casting, la finalul caruia si-a propus sa indetifice noua imagine a canalului - bucatarul TV Paprika.

Ai talent in arta culinara si te descurci in fata camerei de filmat? Poti sa devii imaginea TV Paprika foarte usor! Tot ce trebuie sa faci este sa uploadezi un videoclip de prezentare cu si despre tine, pe unul din portalurile care permit postarea de continut video (de exemplu Youtube, Vimeo etc.).


Inregistrarea poate fi in bucatarie, la frontul de lucru, dar si in alte situatii sau locuri care te reprezinta. Important este faptul ca nu doar talentul de bucatar conteaza. Ceea ce te poate avantaja este postura dezinvolta si farmecul personal.

Dupa ce ai urcat videoclipul pe site, trimite linkul impreuna cu datele tale personale de contact la adresa de email casting@tvpaprika.ro, pana la data de 30 aprilie 2010. Cei zece bucatari finalisti vor fi anuntati telefonic pana la data de 7 mai 2010.

Marele castigator al casting-ului TV Paprika va avea parte de un adevarat tratament de vedeta: va participa la toate evenimentele marca TV Paprika, va gazdui si va fi invitat la emisiuni pe postul tv si va avea un blog pe site-ul www.tvpaprika.ro.


Concursul se desfasoara in perioada 1 – 30 aprilie 2010 si se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta peste 18 ani. Criteriile care vor cantari in decizia juriului vor avea in vedere atat calitatile profesionale in domeniul culinar ale participantului, cat si educatia, pasiunea pentru gatit, carisma personala, dar si povestea (istoria) personajului din spatele pasiunii sale pentru gatit.

Mai multe detalii despre competitie precum si regulamentul sunt disponibile pe pagina web dedicata www.tvpaprika.ro/casting.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod