Tudy a demisionat din funcţia de viceprimar al Bucureştiului

Tudor Ionescu a decis să demisioneze astăzi din funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti din cauza presiunii mediatice la care a fost supus.
Fostul amant al Oanei Zăvoranu s-a văzut nevoit să renunţe la funcţia de viceprimar al Capitalei din cauza scandalurilor în care a fost implicat acum 5 ani. Imaginea lui pare că nu se potrivea noului statut, drept urmare a făcut un pas înapoi în cariera sa politică. Cu toate acestea, Tudy susţine că va arăta de ce este capabil prin proiectele pe care le va realiza.

"Văzând campania mediatică declanșată împotriva mea pe considerente ce țin exclusiv de sfera vieții mele private, din urmă cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din funcția de viceprimar al municipiului București.
Am câștigat această funcție cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cât și al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de către cetățenii Bucureștiului și țin să le mulțumesc tuturor"
, a anunţat Tudor Ionescu într-un comunicat de presă.  

"Ca liberal, cred atât în separarea sferei publice de cea privată, cât şi în faptul că judecata politică trebuie să aibă loc în zona politicului, luând în calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viaţă privată din trecutul meu, o greșeală, un episod ce nu a devenit cunoscut decât prin indiscreţia altora şi care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terţi, nu poate și nu ar fi trebuit transformat într-un obstacol în calea unei cariere publice.
Aceasta s-ar fi cuvenit a fi măsurată numai prin rezultatele ei publice. Nu cred că într-o societate liberă şi democratică cineva poate fi stigmatizat definitiv şi descalificat de la orice funcţie publică, din pricina unei întâmplări din sfera intimă. Constat însă că percepțiile din lumea virtuală par să aibă mai multă greutate decât realitatea. Realitate bazată pe studii universitare solide la una dintre cele mai prestigioase universități europene, realitate bazată pe experiența administrativă dobândită ani la rând în aparatul de lucru al Parlamentului European și experiență politică acumulată în organizarea de partid și a campaniei electorale, toate desfășurate în cadrul mișcării liberale.
Am luat această decizie pentru că nu-mi doresc ca atacurile la persoana mea să afecteze echipa din care fac parte. ALDE este continuatorul liberalismului în România și reprezintă viitorul întrucât, în ALDE, fiecare membru își poate construi viitorul. Depinde doar de el acest lucru
", a adăugat Tudor Ionescu.
11 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod