Tudor Gheorghe in spectacolul "Serenada din trecut"

Facebook Twitter Comenteaza
Tudor Gheorghe in spectacolul

In plin sezon estival, maestrul Tudor Gheorghe concerteaza pe scenele litoralului romanesc, intr-un nou spectacol, intitulat "Serenada din trecut". Turistii aflati in concediu au sansa de a petrece o seara minunata in compania marelui interpret, ascultand cantece de odinioara, care pot incanta sufletul oricarui meloman.

Serenadele din trecut, de la malul marii, vor putea fi ascultate pana pe 15 august, urmand ca maestrul sa revina la Bucuresti pentru  pregatirile reprezentatiei de gala, din data de 20 august, de la Centrul Cultural "Mihai Eminescu", din Parcul National.

Pentru ultimul concert al acestui sezon, Tudor Gheorghe, impreuna cu impresarul Pepino Popescu, pregatesc un program special.
In acompaniamentul orchestrei, concertul "Serenada din trecut" de la Bucuresti, va fi o surpriza pentru toti iubitorii de gen si, mai ales, pentru cei care vin cu placere, de fiecare data, la spectacolele sale.

Concertul va incepe la ora 21:00 si va avea o durata de aproximativ doua ore. Preturile biletelor difera in functie de categorie si sector, si variaza intre 50 - 90 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod