Tudor Chirila şi Vama canta la Hard Rock Cafe

Trei evenimente importante te asteapta in urmatoarea perioada la Hard Rock Cafe.
Trei evenimente importante te asteapta in urmatoarea perioada la Hard Rock Cafe.

JOI, 23 FEBRUARIE, ORA 21.00 - CONCERT VAMA

Tudor Chirila si colegii sai de trupa vin pentru prima data la Hard Rock Cafe pe 23 februarie, de la ora 21:00. Concertul va promova cel mai nou single Vama, piese de pe viitorul album al trupei, dar si mult indragitele hituri care i-au facut celebri.

Desi playlist-ul va ramane o surpriza pentru toata lumea pana in seara concertului, stim ca trupa Vama va pregati un show live original, dedicat viitorului album pe care cei cinci artisti il vor lansa in primavara acestui an, dar si celui mai recent single al trupei – Copilul care alearga catre mare.
Cu un videoclip care marcheaza doua premiere: debutul regizoral al lui Tudor Chirila si participarea pentru prima data a marelui actor Victor Rebengiuc intr-un clip muzical, piesa a strans deja peste 170 000 de vizualizari pe Youtube, bucurandu-se de mare apreciere in randul fanilor trupei.
Vino si tu alaturi de Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Lucian Cioarga, Dan Lucian si Gelu Ionescu si afla ce-ti pregatesc baietii pentru noul lor album!

Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 40 lei.


VINERI, 24 FEBRUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret.
Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea la serile de Karaoke este libera.


SAMBATA, 25 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT DEVOTEES – TRIBUT DEPECHE MODE


Hard Rock Cafe te invita sa asculti live hiturile Depeche Mode care au marcat trei decenii de muzica si au influentat generatii intregi de fani.
“Enjoy The Silence”, “World In My Eyes”, “No Good” sau “Walking In My Shoes” vor fi interpretate de Devotees, una dintre cele mai apreciate formatii tribut din Europa a celebrei trupe britanice.  

Cu sase ani de cariera muzicala inchinata exclusiv trupei Depeche Mode, Devotees se inspira in concertele sale din atmosfera celebrului documentar 101, realizat de membrii trupei Depeche Mode in 1989.

Biletele la concert au pretul de 40 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod