Trupele Miscarii de Reciclare ajung la Iasi

25 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Trupele Miscarii de Reciclare ajung la Iasi

Miscarea de Reciclare, primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri), continua activitatile programate pentru vara anului 2009. Urmatorul oras de pe harta programului patronat de catre Ministerul Mediului, organizat de Roddia si avand ca partener media principal Televiziunea Romana, este Iasi. Caravana Miscarii de Reciclare vor intra in Iasi sambata, pe 27 iunie 2009.

Mesajul Miscarii de Reciclare va fi promovat timp de patru luni, prin evenimente si actiuni de strada in 12 orase importante din tara.
La Iasi, caravana se va opri in piata din fata Palatului Culturii.  

Iesenii vor fi "asaltati" de biciclistii si rolerii care vor patrula pe strazi, iar seara vor fi invitati la petrecere. in cursul diminetii, intre orele 11:00 - 13:00, Miscarea de Reciclare va organiza o caravana a biciclistilor prin care se vor distribui mere verzi si materiale informative pe traseul Palatul Culturii, Bd. stefan cel Mare, parculet Teatrul National, Piata Unirii, pana la Casa Studentilor. Trupa Drum Cafe va deschide si va inchide traseul caravanei cu reprezentatii la Palatul Culturii si la Piata Unirii.
incepand cu ora 19:00, activitatile vor continua in piata, unde la cortul special amenajat vor fi organizate concursuri de creativitate recycle art si de benzi desenate, precum si concertul Directia 5, Proconsul si Drum Cafe. Partenerul media principal al proiectului, TVR3, va transmite in direct concertul de la Iasi.

"Iasi-ul este al doilea oras unde Miscarea de Reciclare strange randurile trupelor de reciclare. Lupt noastra este una defensiva, trebuie sa raspundem amenintarii deseurilor recicland, transformand gunoiul in materie prima pentru viitor.
Dorim sa atragem oamenii intr-o maniera placuta.", a declarat Iulia Sirbu, project manager Miscarea de Reciclare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod