Trupa VUNK iese cu fanii la tigara de dupa concert

Pe 22 martie, la concertul din Hard Rock Café, trupa VUNK va trai alaturi de “vunkoholici” o experienta noua: va iesi cu fanii la tigara de dupa concert.
 Astfel, membrii trupei Vunk vor fi solidari cu fanii lor fumatori si promit sa iasa cu acestia la tigara ”de dupa”. Printr-un mesaj pe pagina sa de socializare, trupa VUNK ii indeamna pe fanii sai sa nu renunte la vicii: “Nu renunta la vicii. Transforma-le! Cu banii pe care ii dadeai pe tigari ia-ti un bilet la concert, la teatru, la film, la muzeu sau cumpara o carte”, spun muzicienii.
    
Un concert in care este celebrata prietenia de atatia ani dintre trupa VUNK si fanii sai, dar si intre artistii invitati pe scena – aceasta va fi tema concertului sustinut pe 22 martie la Hard Rock Café.  Unele dintre cele mai noi hituri ale trupei, dar si altele care s-au situat in topul popularitatii de-a lungul timpului si sunt strans legate de istoria VUNK vor putea fi ascultate de Vunkoholici la concertul de pe 22 martie.    

Ovidiu Anton, reprezentantul Romaniei la Eurovision anul acesta, Florena, cantareata care a surprins juriul prin performantele sale in semifinala si finala aceluiasi concurs si castigatoarea ”Vocii Romaniei”, Cristina Balan, se vor afla pe scena alaturi de trupa VUNK.

Biletele costa 90 ron (cu loc la masa), 45 ron (in picioare) si se pot achizitiona de pe https://www.iabilet.ro/bilete-vunk-concert-detot-24705/ , dar si de la locatia evenimentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod