Trupa The Rasmus concerteaza la Bucuresti

5 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Finlandezii de la The Rasmus vor concerta pe 16 februarie 2009 in Bucuresti, la Hard Rock Cafe. Concertul face parte din turneul de promovare "Black Roses", pe care formatia il desfasoara in peste 30 de orase din Europa.

Biletele se vor pune in vanzare la pretul de 70 lei si se gasesc in magazinele Carrefour si Germanos, prin reteaua Eventim, pe site-urile www.eventim.ro si www.bilet.ro, precum si la Hard Rock Cafe. In seara concertului, biletele se pot achizitiona la pretul de 80 de lei.


Avand la activ mai mult de 3,5 milioane de albume vandute in intreaga lume, opt discuri de aur si 5 discuri de platina, formatia The Rasmus a lansat pe 29 septembrie, anul acesta, cel de-al saptelea album, intitulat "Black Roses", avandu-i drept co-producatori pe Desmond Child si Harry Sommerdahl, cunoscuti pentru colaborarile lor cu Kiss, Aerosmith, Alice Cooper sau Bon Jovi.

The Rasmus sunt o trupa finlandeza, formata in Helsinki la jumatatea anilor '90. Trupa a aparut ca o replica la "plictiseala de pe scena muzicala finlandeza", asa cum declarau membrii trupei.
Acestia au semnat primul lor contract cu casa de discuri Warner, iar rezultatul nu s-a lasat prea mult asteptat - au castigat un disc de aur cu albumul "Peep" si au pornit intr-un maraton de peste 100 de concerte.

In 1997 au inregistrat un nou album, "Playboys", pentru care au primit discul de aur. Mai mult, trupa a castigat premiul "Best New Act", acordat de catre industria muzicala finlandeza.

"Liquid", extrasul de pe al treilea disc The Rasmus, a beneficiat si de videoclip, s-a transmis intens la MTV si a fost declarat hitul anului.


Piesa cu care The Rasmus a dat lovitura pe plan international este "In the shadows", de pe LP-ul "Dead Letters", aparut in 2003. Discul a urcat in topurile din Germania, Austria si Elvetia.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rhost pe 15 Dec 2008, 22:05
    Fanclub

    daca sunteti fani The Rasmus, intrati pe cel mai nou forum (FanClub) The Rasmus: http://rasmus.myforum.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod