Trupa Spice Girls se reuneste

de Nicoleta Tarantus, 23 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Trupa Spice Girls se reuneste
Fostele membre ale grupului se vor reuni in curand pentru a filma un lungmetraj biografic, o continuare a peliculei "Spice World" ce a fost lansata in 1997, potrivit dailymail.co.uk.

Fosta membra Spice Girls Emma Bunton, in varsta de 34 de ani, a declarat ca, in ciuda faptului ca filmul din 1997 a fost desfiintat de critica de specialitate, acest lucru nu o impiedica, pe ea si pe colegele ei - Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel B si Mel C - sa fie entuziasmate de noul proiect cinematografic, ce va fi lansat pe marile ecrane cu titlul "Viva Forever".

Filmul va fi regizat de Judy Cramer, producatorul lungmetrajului "Mamma Mia!", un mare succes de casa inspirat din repertoriul Abba. Judy Cramer pregateste in aceasta perioada un musical inspirat de piesele grupului Spice Girls, care va avea premiera pe West End, la Londra, in luna noiembrie.

Scenariul pentru musicalul "Viva Forever" a fost scris de Kim Fuller, sora magnatului Simon Fuller, cea care a scris scenariul pentru filmul "Spice World" in 1997, care a avut incasari de 40 de milioane de lire sterline.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod