Trupa Proconsul a făcut accident auto

Membrii formaţiei au fost implicaţi, vineri, într-un accident în judeţul Suceava, după ce maşina cu care mergeau la un concert s-a răsturnat.
Maşina cu care cei de la Proconsul se deplasau la un concert pe care urmează să-l susţină la Suceava s-a răsturnat, vineri, într-un şanţ, pe marginea DN 2, fără să existe răniţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru Mediafax că maşina era condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani din Bucureşti, iar între localităţile sucevene Roşiori şi Vadu Moldovei, într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ.

Conform sursei citate, în urma accidentului nicio persoană din autoturism nu a fost rănită.

"Suntem bine, nu este nimic grav.
Colegul meu, Dragoș, era la volan. Șoseaua e plină de polei, am alunecat, mașina s-a răsturnat și am căzut în canal. Suntem pe la 40 de kilometri de Suceava. Toată lumea este bine pentru că nu am avut viteză. Clar Dumnezeu ne iubeşte. Toţi şapte, câţi ne aflam în maşină, nu ne-am ales decât cu o sperietură mare. Dumnezeu ne-a întins iar mâna"
, a declarat solistul trupei, Bogdan Marin, pentru ziarul Libertatea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod