Trupa Mandinga și Elena își continuă ascensiunea în muzică pe drumuri separate

Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, își va continua drumul într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino.
”Este un proiect care va evolua într-o altă directie decât cea de până acum. Elena a fost alături de noi 10 ani frumoși, în care am crescut împreună și, cel mai important, ne-am fost alături. Nu vorbim despre o despărțire, ci despre proiecte noi: proiectul trupei Mandinga și proiectele de viitor ale Elenei Ionescu.”,  explică Chupi, unul dintre fondatorii trupei Mandinga.

Este o despărțire pe cale amiabilă - Trupa Mandinga si Elena Ionescu au rămas în relații bune, este o despărțire pe cale amiabilă.

”A fost o colaborare frumoasă, prima mea experiență în lumea muzicală de anvergură din România și nu numai.
Am învățat foarte multe și sunt convinsă că această experiență îmi va folosi foarte mult în viitorul meu artistic.”, spune Elena Ionescu.

Noua solistă, Barbara, a participat la ”Vocea Spaniei”

Trupa Mandinga are un show total nou, iar noua solista este Barbara Isasi, o tânără talentată în vârstă de 27 de ani care a participat în anul 2013 la celebrul show tv ”Vocea Spaniei”.

Dorim să ne dezvoltăm cât mai mult internațional. Prietena cea mai bună a noii noastre colege este româncă, iar de aici până la a o cunoaște pe Barbara a mai fost doar un pas.
A dat o audiție, a fost în România la noi la studio și am decis toți că ea este alegerea noastră pentru mai departe.”, declară Omar Secada, unul dintre membrii trupei Mandinga.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod