Trupa Gotan Project revine in Romania

18 Ianuarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Trupa Gotan Project revine in Romania
Daca trupa Gotan Project nu ar fi existat, ar fi trebuit inventata, pentru ca tango-ul chiar avea nevoie de o abordare fresh care sa-l aduca mai aproape de publicul tanar. Si Gotan Project a facut asta prin genul electro tango, ce imbina vechiul cu noul intr-un mod original si modern.

Gotan Project revin pentru a patra oara la Bucuresti, la sfarsitul lunii februarie. Pe 28 februarie, la Sala Palatului, cea mai cunoscuta trupa de electro-tango vine cu noua aparitie discografica formatiei, Tango 3.0 si vor sa ne demonstreze ca noua muzica este vechea muzica.  Concertul este organizat de Events.

„Responsabili” pentru succesul „Gotan Project” sunt Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff si Christoph H.
Müller, primii muzicieni care au adus cu succes folclorul  argentinian pe scena electronica.


Biletele pot fi achizitionate la preturi promotionale in perioada 15 – 26 decembrie: 96 lei, 120 lei, 152 lei, 192 lei, iar din 27 decembrie la pret intreg: 120 lei, 150 lei, 190 lei sau 240 lei, in functie de categorie. Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod