Trupa Gotan Project, aplaudata de 3500 de persoane, la Sala Palatului

de Georgiana Dorobanțu, 28 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Trupa Gotan Project, aplaudata de 3500 de persoane, la Sala Palatului
Trupa de tango electronic Gotan Project a cantat vineri seara la Sala Palatului, in fata a 3500 de persoane. Aflati pentru a treia oara in Romania, cei trei membri ai trupei au fost aplaudati minute in sir de spectatori dupa fiecare melodie cantata.

Cei trei artisti, Philippe Cohen Solal (Franta), Eduardo Makaroff (Argentina) si Christoph H. Muller (Elvetia), au fost insotiti de alti patru muzicieni - Lalo Zanelli, la pian, Facundo Torres, la bandoneon, Ananta Roosens, la vioara, si Claudia Pannone, voce.

Gotan Project au salutat publicul in romana, franceza si engleza, iar spre final spectatorii au putut auzi o mica parte mixata din celebra melodie romaneasca "Ciuleanda", cantata de Maria Tanase.

Trupa din Paris a cantat pentru a treia oara in Romania, concertul de vineri facand parte din turneul mondial de promovare al noului album, Tango 3.0.

Sursa foto: jurnalul.ro
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod