Trupa Datina scoate la concurs un brad de Craciun plin de cadouri

Marius şi Andreea, cei doi membri ai trupei etno Datina, au decis să îşi răsfeţe fanii de Sărbători cu un cadou inedit. Pentru ca parcurgem o nouă etapă dificilă a crizei economice, cei doi artişti sunt conştienţi că pentru mulţi români pomul de Crăciun a devenit aproape un lux. Astfel că s-au decis sa le ofere fanilor şansa să primească în dar un brad împodobit şi asortat cu cadouri.
Marius şi Andreea, cei doi membri ai trupei etno Datina, au decis să îşi răsfeţe fanii de Sărbători cu un cadou inedit.
Pentru ca parcurgem o nouă etapă dificilă a crizei economice, cei doi artişti sunt conştienţi că pentru mulţi români pomul de Crăciun a devenit aproape un lux. Astfel că s-au decis sa le ofere fanilor şansa să primească în dar un brad împodobit şi asortat cu cadouri.


Competiţia se derulează pe Pagina Oficială de Facebook a trupei, www.facebook.com/DatinaOfficial.

Fanii formaţiei îşi pot urca pe Wall-ul Paginii o poză cu unul din brazii lor de Crăciun din ultimii ani. Deţinătorul fotografiei care primeşte cele mai multe Like-uri până la data de 10 decembrie, va primi din partea membrilor trupei un brad natural, complet împodobit, cu cadourile de rigoare sub el.

„Crăciunul este, pentru noi, cea mai frumoasă sărbătoare a anului şi nu îl concepem fără a avea un brad natural în casă.
Am constatat cu părere de rău că din ce în ce mai mulţi români renunţă la a mai cumpăra pom de Crăciun. Îi compătimim pe cei mici care sunt nevoiţi să crească fără a simţi magia sărbătorilor. Vrem să facem o bucurie cuiva şi lansăm acest concurs pe Facebook pentru că acolo am început să ţinem legătura cu toată lumea”,
declară Marius China.

Concursul debutează joi, 10 noiembrie, şi va dura o lună de zile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod