Trupa Bandidos, la primul album

Facebook Twitter Comenteaza
Trupa Bandidos, la primul album

Miercuri, 26 martie, trupa Bandidos isi lanseaza primul album din cariera lor, printr-un megashow live. Materialul discografic, intitulat "Nu-mi dai scapare", este realizat in colaborare cu MediaPro Music si contine 10 piese ritmate, melodii lente, "de corazon", dar si piese latino-pop pline de energie care ii vor face pe toti sa danseze pe ritmurile banditilor. Piese precum "Bandidos para siempre", "Un pas", "Sambata seara", "O zi fara tine" sau "Atunci cand esti tanar" sunt doar cateva din argumentele cu care baietii vor convinge ca stilul latino este mai viu ca oricand.
In cadrul spectacolului, trupa Bandidos doreste sa cante publicului prezent atat piese de pe cel mai nou album, cat si coveruri binecunoscute tuturor.
Tavi Clonda (vocal), Victor Solomon (chitara), Victor Stephanovici (bas), Misu Constantinescu (clape) si Vladimir Sergheev (tobe) sunt  hotarati sa transforme toti ascultatorii in adevarati "bandidos" la lansarea albumului "Nu-mi dai scapare".
Intrarea este libera.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elisabeta.manoliu pe 20 Ian 2010, 21:09
    felicitari

    felicitari si snatate multa pentru initiativa de aface acest spectacol in scop caritabil sa ajutati acel ingeras v-am vazut la antena 2 pe 20 01 2010 nu va necajiti chiar daca nu se mediatizeaza mas media nu promoveaza decat lucruri scandaloase (urat) inca o data felicitarisi sa va intoarca dumnezeu inzecit binele facut atati copii bonlavi ma intristez f tare ca nu pot sa ajut bravo

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod