Trupa Backstage - Eveniment caritabil pentru supravietuitorii din Colectiv

In urma tragediei de la Colectiv, generatia noastra a primit o misiune importanta. Pe care trebuie sa ne-o asumam si sa o tratam cu sensibilitate, dar si cu implicare si responsabilitate.

Din 21 februarie, On Stage Teatru va organiza la Copper’s Pub, in fiecare luna un eveniment caritabil dedicat unor cauze in care credem, unor oameni cu suflet frumos, unor copii, tineri sau batrani care au nevoie de noi. Vor incerca sa ajute cat mai multe familii care au fost implicate intr-un fel sau altul in tragedia din Colectiv, precum si alte cauze pe care le cunosc personal si care nu au in spate vreo asociatie sau fundatie si care nu stiu de unde pot primi ajutor.

"Sa nu ii uitam pe cei care nu mai sunt printre noi. Sa le fim alaturi celor care au supravietuit si au mare nevoie de noi. Sa incetam a ne mai plange de sistemul din Romania fiindca atat cat mai traim, cel mai probabil lucrurile nu se vor schimba.

Sa facem cu adevarat ceva. Sa ne cunoastem, sa ne ajutam reciproc, sa fim din ce in ce mai multi pentru ca “binele sa prinda radacini”.  Vom incepe demersul nostru alaturi si pentru Te Dy. “Visez la lucruri atat de normale… Imi doresc sa ma pot descurca singura cat mai curand, sa ma intorc la lucru, sa-mi iau permisul de conducere si cu putina inspiratie sa am o expozitie de pictura-desen”. A trecut printr-o perioada grea si isi doreste sa isi gaseasca linistea pentru a reda prin desen ce a insemnat experienta COLECTIV! Asa incepe o poveste de viata care te lasa cu sufletul plin de emotie… Ea este Te Dy (Mariana Oprea) si are nevoie de ajutorul nostru!  Si cum nimic nu e intamplator, ne-am cunoscut pe 6 februarie, intr-o duminica frumoasa si calda de iarna, inaintea unui spectacol de teatru.
Ne-am bucurat teribil cand am aflat ca doar cu 2 zile inainte sa ne cunoastem s-a externat dupa o perioada extrem de lunga de stat in spitale atat in tara cat si in strainatate. Si-a gasit puterea alaturi de mama ei sa vina la teatru! O intalnire care nu iti poate lasa sufletul indiferent.
"

"Am vrut sa-i aflam povestea, sa o cunoastem, sa vedem cum o putem ajuta. Asa am aflat ca pe 12 februarie este ziua ei de nastere. Are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Arhitectura si inainte de tragedie era in perioada de proba la o firma de advertising pentru postul de graphic designer… A avut arsuri grave pe o suprafata de 45% din corp.
Arsuri de gradul 2B si 3, arsuri pe caile aeriene superioare. Ii sunt afectate ambele maini, fata, gatul, capul… insa privirea ei blanda si atat de luminoasa pare ca nici nu te lasa sa observi gravitatea tragediei prin care a trecut si trece… Are nevoie de multe operatii si, in viitorul apropiat, de proteze pentru ambele maini, la acest moment avand multe restrictii de miscare. Ne-am propus sa ii fim alaturi si vom face asta!".


Asadar, pe 21 februarie, Trupa Backstage se alatura acestui demers! Legenda spune ca aptitudinile lor in arta improvizatiei sunt pur si simplu...magice. Vino să vezi cum, din nimic, se naste comedia in fata ochilor tai! Trupa Backstage ne promite un show inedit de improvizatie care ne va aduce zambetul pe buze tuturor, fiindca fara umor nu putem trece peste nici o greutate a vietii! Rezervari: 0372.705.933.
Pret bilet: 30 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod