Trupa Akcent s-a destrămat

Adrian Sînă, Sorin Brotnei şi Mihai Gruia şi-au spus adio, confirmând zvonurile care circulau de mai multe luni.
 
Al patrulea component, Marius Nedelcu, a părăsit grupul încă din 2008. În formula de trei, Akcent a continuat să se bucure de succes, dar disputele dintre Adrian, Sorin şi Mihai s-au accentuat. 

Membrii trupei nu au făcut un anunţ oficial pentru că ei nu s-au despărţit în termeni amiabili, scrie WOWbiz.ro.

Cea mai de succes trupă de băieţi a ultimilor ani şi-a încetat activitatea în urmă cu aproximativ o lună, după onorarea unor contracte importante, în străinătate. O perioadă, ei au stat în stand-by, sperând să-şi reglementeze problemele, însă nu au reuşit să se înţeleagă, astfel încât acum se află în plin război.
Pe de-o parte Adrian Sînă, iar de cealaltă Mihai Gruia şi Sorin Brotnei, relatează WOWbiz.ro. 

Neînţelegerile şi-au făcut loc în sânul trupei de mai multă vreme, mai exact de aproximativ un an, când Adrian a încercat să se impună şi a cerut un procent mult mai mare din încasările de la concerte. Acesta lua deja dublu față de ei întrucât, după plecarea lui Marius Nedelcu, au stabilit ca Adrian să primească şi partea acestuia, pentru că era considerat liderul trupei şi pentru că se implica mai mult pe partea de compoziţie, scrie site-ul citat.
Pretenţiile lui Sînă au generat neînțelegerile din trupă. 

Akcent nu mai există de o lună, însă liderul trupei vrea să continue, solo, sub acest brand. Numele trupei îi aparţine, moral, lui Adrian, întrucât în anul 1999, el a lansat trupa în formulă de doi, păstrând acest nume şi ulterior, odată cu debutul oficial al formaţiei, în formulă de patru, în anul 2001, scrie WOWbiz.ro. 
 
 

Actualmente, titlul Akcent este înregistrat la OSIM pe numele celor trei componenţi, însă după ruptură Adi Sînă şi-a dorit să cânte cu numele trupei, iar Sorin şi Mihai nu au acceptat. 

Potrivit site-ului citat, cele două tabere negociază acum prin intermediul avocaţilor, însă şansele de a ajunge la un acord sunt reduse.
Cel mai probabil, disputa va fi soluționată la tribunal. 


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod