Emma Stone

Trucul pe care îl folosește Emma Stone pentru a-și păstra echilibrul mental în carantină

Vedeta îi încurajează pe tinerii cu probleme mentale să ceară ajutor în perioada carantinei.

Emma Stone se numara printre primele vedete care s-au implicat in evenimentele prilejuite de Luna Sanatatii Mintale. Actrita in varsta de 31 de ani a intrat in campania #WeThriveInside lansata de Child Mind Institute si ii incurajeaza pe tineri sa ceara ajutor de specialitate in perioada carantinei, scrie The Hollywood Reporter.

„Multi dintre noi se confrunta cu izolarea, anxietatea si incertitudinea in timpul crizei de COVID-19, printre care si 17 milioane de copii si tineri din America, adica unul din cinci, care au o problema de sanatate mentala.

Va invit sa faceti parte din echipa noastra”, a explicat ea.

Initiativa #WeThriveInside are ca obiectiv conectarea tinerilor cu serviciile de telemedicina si resurse online pentru sanatatea mentala, relateaza InStyle. Ca parte a acestui proiect, Stone a inregistrat un clip care va fi difuzat pe toate platformele online ale organizatiei. Jonah Hill, Margot Robbie, Andrew Garfield, Octavia Spencer, Misty Copeland, Kevin Love, Jameela Jamil, Lena Dunham, Sarah Michelle Gellar, Lindsey Stirling si altii vor oferi, de asemenea, sfaturi si vor vorbi despre experientele lor.

Scrisul ajuta


Emma Stone a dezvaluit ca pentru a-si controla anxietatea si mintea hiperactiva, ea obisnuieste sa scrie imediat pe hartie tot ce-i trece prin cap pentru a-si elibera creierul.

„Ceva ce imi place sa fac atunci cand ma confrunt cu anxietatea este golirea creierului. Ceea ce fac este sa scriu despre ce ma ingrijoreaza”, spune actrita in clipul inregistrat.

„Scriu, scriu si tot scriu si nu ma gandesc la asta si nici nu citesc dupa aceea. Cred ca imi este de mare ajutor sa pun totul pe hartie”, explica ea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

16 Mai 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod