Trooper prezinta Opera Rock "Vlad Tepes – Poemele Valahiei"

16 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Trooper prezinta Opera Rock

Opera Rock "Vlad Tepes – Poemele Valahiei" este o lucrare de o complexitate magnetica ce te va captiva cu siguranta. Pe parcursul a 3 ore epicul combinat cu dans si muzica de la rock la simfonic, de la cor la populara, te va transpune intr-o poveste atemporala, plina de incarcatura mitica.

Vineri, 16 octombrie, ora 19.00, la Palatul Copiilor din Bucuresti, ii vei putea vedea pe cei de la Trooper alaturi de invitatii lor speciali: Cristian Sofron, orchestra simfonica, trupa de dans si cor, intr-o productie marca Centrul Cultural Nicolae Balcescu, cu sprijinul Primariei Sectorului 4, organizat de Kompas Events.

Pe 16 octombrie ai ocazia de a fi martorul premierei Operei Rock “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”, inainte ca Trooper sa isi inceapa turneul international.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi procurate prin intermediul siteurilor www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.vreaubilet.ro, din Lantul Magazinelor Carturesti, de la Magazinul Muzica, Unirea Shopping Centre (et.2 "vreau bilet") sau de la Palatul Copiilor in ziua evenimentului.

Pretul biletului este de - 40 RON, 50 RON in ziua evenimentului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod