TROOPER anunţă turneul naţional AN IRON TRIBUTE 2

TROOPER anunţă continuarea proiectului AN IRON TRIBUTE, prin derularea unui turneu naţional ce va duce mai departe povestea rock plină de succes începută în urmă cu doi ani. 
Turneul va demara în luna octombrie şi se va încheia în primăvară la Bucureşti, cu un eveniment ce va intra în istorie, ale cărui coordonate vor fi dezvăluite mai târziu.
 
Alin Coiotu’ Dincă, vocea formaţiei TROOPER, a oferit mai multe informaţii despre ceea ce se va petrece în cluburile în care grupul va ajunge cu acest turneu: "An Iron Tribute 2" este o continuare a "nebuniei" începute de noi în 2013. Un concept care a avut mare priză la oameni, în care vrem să prezentăm câteva dintre cele mai importante piese din discografiile TROOPER şi IRON MAIDEN.
În fiecare concert vom cânta o oră de piese IRON MAIDEN şi o oră de piese TROOPER.
 
Un alt element interesant este faptul că: “În porţiunea de TROOPER vom pune accentul pe "Vlad Ţepeş - Poemele Valahiei", pentru că se împlinesc cinci ani de la lansarea acestui disc foarte iubit de publicul nostru.”
 
Dacă mai era nevoie, Coiotu’ a scos în evidenţă şi faptul că acest concept de show s-a născut din pasiunea formaţiei pentru muzica britanicilor de la IRON MAIDEN:  “Am crescut cu MAIDEN şi muzica lor rămâne etalon pentru noi.
Dupa ce ei ne-au ales în 2008 pentru a le deschide concertul de la Bucureşti, ataşamentul a devenit unul permanent. Discutăm periodic prin email cu unii dintre ei.”
 

Primele date confirmate ale turneului AN IRON TRIBUTE 2 sunt:

10 octombrie - Câmpina - Club Live
11 octombrie - Braşov - Rockstadt
14 noiembrie - Târgovişte - Fiord
15 noiembrie - Timişoara - Club Daos
21 noiembrie - Bacău - Pub S
22 noiembrie - Suceava - 31 Motor's Pub
29 noiembrie - Mangalia - La Berarie

Tot în această toamnă TROOPER are programte şi două apariţii ce nu se înscriu în turneul mai sus menţionat: pe 1noimebrie TROOPER concertează la Arenele Romane din Bucureşti în cadrul “Dialogurilor generaţiilor rock”, alături de Cristi Minculescu si Nutu Olteanu Supergrup, iar pe 12 decembrie formaţia ajunge pentru prima oară la Focşani, în  Intim Pub.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod