Trilogia X-Men la HBO

Facebook Twitter Comenteaza
Trilogia X-Men la HBO

Din 17 august, de la ora 16.05 pe HBO se difuzeaza trilogia X-Men. Din distributia peliculei fac parte nume importante din cinematografia mondiala: Halle Berry, Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen

Au trecut cateva luni bune de cand X-Men-ii au salvat ultima data omenirea, dar victoria i-a costat enorm caci au pierdut-o pe Jean Gray (Famke Janssen) si, la scurt timp dupa, si pe iubitul ei Cyclops (James Marsden). In paralel, prapastia dintre oameni si mutanti e tot mai mare si, devine evident pentru toata lumea, numai una dintre cele doua specii poate sa traiasca pe Pamant.


Solutia pare in aparenta simpla – un vaccin prin care mutantii pot redeveni oameni... cu sau fara voia lor.
 X-Men-ii sunt revoltati de idee, dar decid sa nu intervina; Magneto (Ian McKellen), pe de alta parte, considera ca injectia cu pricina este exact motivul indelung cautat pentru a aduna toti mutantii intr-o singura mare si invincibila armata cu ajutorul careia sa distruga omenirea odata pentru totdeauna.

Colac peste pupaza, X-Men-ii afla ca Jean Gray nu a murit ci s-a transformat in Phoenix, un mutant cu puteri imposibil de controlat ce-l omoara pe profesorul X (Patrick Stewart).
 Incapabili sa mai ramana neutri, X-Men-ii isi dau seama ca trebuie sa-i opreasca pe Magneto si pe Jean Gray, pana ce nu e prea tarziu...
 
La sase ani de la debutul X-Men-ilor pe marele ecran, Brett Ratner a preluat destinul francizei de la Bryan Singer (trecut la Superman) si a pus la cale un epilog in care totul e posibil, in care personaje cruciale sunt ucise absolut neasteptat (asta ca sa fie clar pentru toata lumea ca e vorba de un punct final), in care multe altele debuteaza spectaculos si in care efectele speciale, de-a dreptul extravagante, pot starni invidia oricarui geek respectabil.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod