TRIBUTE incepe weekendul devreme cu Nicoleta Nuca, FreeStay si Avenue!

Weekendul ne bate la ușă, iar noi îl așteptăm cu mult LIVE, din nou, așa cum l-am obișnuit.

Nicoleta Nucă & Band -  Nu-i bucurie mai mare pentru noi decât atunci când un nou artist urcă pe scena TRIBUTE. O știm de la televizor, unde a uimit pe toată lumea cu vocea ei, sau de la radio, din heavy rotation. Acest nou artist este Nicoleta Nucă care, pe 28 mai, vine în TRIBUTE împreună cu bandul său, iar noi suntem nerăbdători să adăugăm o nouă voce pe lista celor multe care ne-au făcut serile frumoase. Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 20 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.

FreeStay - Ziua de vineri e ziua noastră preferată din săptămână, iar asta se întâmplă pentru că seara de vineri ne-a ajutat să colecționăm numai amintiri grozave.

Împărțim multe dintre aceste amintiri cu cei de la FreeStay, iar după seara de vineri, 29 mai, vom avea și mai multe, pentru că se întorc în TRIBUTE, iar noi îi așteptăm cu cel mai mare drag. Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.

Avenue -  Incheiem weekendul cu o listă de coveruri care te ung pe suflet, interpretate de un band care te ține în picioare până dimineața, trupa Avenue. Sâmbătă, 30 mai, îți dăm întâlnire din nou în casa LIVE-ului, cum te-am obișnuit, pentru că vrem să aducem mai mult LIVE în viața ta, săptămână de săptămână, sâmbătă se sâmbătă.
Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.
 
TRIBUTE: more live in your life!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod