Trenul Regal aduce noul album Mandinga – "Donde"

20 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
"Donde" – adica "incotro" – s-a intrebat la un moment dat Mandinga. A rezultat o schimbare de componenta (au fost "importati" 4 cubanezi), noi orientari stilistice, un hit ("Donde") si un album.

Lansarea oficiala a albumului "Donde" are loc joi, 23 octombrie. Cele 11 piese latino au influente din multe zone. Este o muzica interculturala, o imbinare de latino cu foclor balcanic, plus influente din o sumedenie de stiluri de la salsa, la guajira, hip-hop, guajira funk, bolero, cha-cha, reggaeton, pana la R&B, latin house, calipso, latin hip-hop si chiar acid jazz.
In premiera, Mandinga aduce si balade.

Admiratorii Mandinga sunt invitati joi, 23 octombrie, de la ora 22:00, in Club Fiat 500 Cabaret,  Str. Glodeni, Nr. 3 (zona Lacul Tei), pentru o petrecere cu el Jimador si un concert Mandinga.

Avanpremiera petrecerii de lansare are loc in aceeasi zi, de la orele 8:00. "Neata cu Razvan si Dani" prezinta o editie speciala Mandinga. "CFR Party" este numele petrecerii care se va transmite live la Antena 1. In direct, Mandinga va sosi in Gara Baneasa cu Trenul Regal pentru a-si prezenta noul album.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a tinut sa fie prezent la aceasta lansare de pe peronul Garii Baneasa.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod