Trenul regal a pornit pe urmele mirosului de cafea atent prăjită

Una dintre cele mai bune cafele din lume a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a României, iar cu această ocazie, trenul regal a părăsit gara din Bucureşti, având ca destinaţia Castelul Peleş din Sinaia.

Trenul regal a fost construit în 1928, la cererea regelui Ferdinand I, însă monarhul a murit înainte de finalizarea acestuia. Din 1928, trenul regal a avut oaspeţi de seamă, precum regele Carol al II-lea, principesa mamă Elena şi regele Mihai. După abdicarea regelui Mihai, trenul regal a devenit prezidenţial şi i-a plimbat, printre alţii, pe Gheorghe Gheorghiu Dej, Nicolae Ceauşescu şi Gerald Ford. În 1978, trenul a fost retras din circulaţie, iar în 2004 a fost preluat de Societatea Feroviară de Turism SFT-CFR.



Calitatea excepţională a cafelei Tchibo, gustul fin şi aroma delicată au fost  apreciate şi de Casa Regală. Astfel, Tchibo a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a României.  
 
Privat Kaffee, gamă recent lansată pe piaţa din România, este  realizată de experţii Tchibo din cele mai bune boabe de cafea 100% Arabica din ţări de origine, fiind liderul segmentului premium din Germania, ţară în care se bucură de 22 de ani de tradiţie. Gama Tchibo Privat Kaffee cuprinde sortimentele: Brazil Mild, Guatemala Grande şi African Blue.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod