Trei motive de bucurie pentru Kate Hudson la premiera filmului "Iubit de imprumut"

10 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Trei motive de bucurie pentru Kate Hudson la premiera filmului
Kate Hudson a afisat un look de milioane la premiera din L.A. a noului sau film "Iubit de imprumut/ Something Borrowed", unde a stralucit in lumina reflectoarelor, vizibil fericita si... insarcinata cu cel de-al doilea copil al sau. Din 13 mai, Kate Hudson va putea fi admirata si pe marile ecrane de la noi, odata cu premiera comediei "Iubit de imprumut".

Castigatoarea Globului de Aur la categoria "Cea mai buna actrita intr-un rol secundar", pentru prestatia sa din filmul "Aproape celebri", care de altfel i-a adus si o nominalizare la Premiile Oscar, Kate Hudson a facut furori pe covorul rosu.
Imbracata intr-o eleganta rochie Versace, lunga pana la pamant si de un electrizant galben pal, actrita si-a accesorizat vestimentatia si cu noul sau inel de logodna, primit de la Matthew Bellamy, vocalul trupei Muse si totodata tatal viitorului sau copil.

"Ador sa fiu insarcinata. Ador in special momentul in care incepi sa simti conexiunea cu bebelusul, atunci cand incepe sa se miste. In continuare nu stiu sexul copilului. Pare sa fie fata, dar nu exista nicio garantie reala. Prefer sa fie o surpriza", a declarat Kate Hudson la premiera filmului Iubit de imprumut despre acest nou moment din viata sa.

In comedia romantica "Iubit de imprumut", Kate Hudson o interpreteaza pe Darcy, o tipa exuberanta, sclipitoare si superficiala, care a obtinut mereu ce si-a dorit, inclusiv un logodnic de milioane.
La polul opus se situeaza Rachel (Ginnifer Goodwin), o timida reputata, care se bucura de o cariera de success, insa este de cand lumea singura. Se stie: fetele bune ajung in rai, iar fetele rele ajung... unde vor.  Asta pana cand fata buna bea prea mult si... se trezeste in pat cu logodnicul lui Darcy. Si asa, vechea traditie “ceva nou, ceva vechi, ceva albastru si... ceva de imprumut" se schimba putin.

Insarcinata, logodita si cu un nou film de succes in palmares, Kate Hudson traverseaza cu siguranta una dintre cele mai fericite perioade ale existentei sale.

Celebra actrita va putea fi urmarita in noul sau film, comedia "Iubit de imprumut", de vineri, 13 mai, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex (Cluj), Baneasa Drive In Cinema si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara) si din 20 mai in Cityplex (Brasov) si Hollywood Multiplex (Oradea).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod