"Travel to Romance" 2012 by Cosmina Englizian

8 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Se spune ca in noaptea dinspre 29 spre 30 noiembrie fetele trebuie sa-si puna grau sau busuioc sub perna ca sa-si viseze alesul.  Nu intamplator, Cosmina Englizian a ales aceasta seara speciala pentru prezentarea celei mai noi colectii intitulate: Travel to romance", alcatuita din rochii de seara si rochii de mireasa - o incursiune prin universul sentimentelor si al culorilor.

Cosmina Englizian a reusit sa-si suprinda audienta, formata din  persoane din mediul de afaceri, artisti si media, prin rangul de “state of the art” la care a inaltat  corsetul pe care l-a completat intr-o maniera stralucita cu accesorii hand made de o delicatete desavarsita, aplicate pe tesaturi nobile. Atmosfera a fost completata de locatia deosebita in care a avut loc evenimentul - Crystal Palace Ballrooms si de aranjamentele florale care s-au metamorfozat in accesorii ale intregii colectii.

"Travel to Romance" by Cosmina Englizian - este un amestec de rafinament si romantism. Croiul fluid, matasea, tulurile in degradeuri delicate, dantela cat si utilizarea cristalelor SWAROVSKI® ELEMENTS au fascinat si au deschis tuturor oaspetilor poarta catre  un univers floral delicat, semn ca romantimul nu e nici desuet si in nici un caz pierdut. Nico,  a fost gazda acestei calatorii sinestezice "Travel to Romance", by Cosmina Englizian.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod