"Trasniti (d)in N.A.T.O.", episodul 500

Facebook Twitter Comenteaza


Marti seara, 18 martie, echipa "trasnita" a aniversat 500 de episoade de "Trasniti (d)in N.A.T.O.". Sarbatoritii au fost felicitati si de vedetele postului Prima TV, care nu au scapat ocazia sa-i "traga de urechi". Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat Teo si intreaga sa echipa, "mondenele" Mirela Zeta si Andreea Gramosteanu, scenaristul serialului "17", Mugur Mihaescu si actrita care interpreteaza rolul principal, Letitia Valdescu, dar si Emil Mitrache si Florentina Opris.

Desi nu mai fac parte din distributia serialului, actorii Anca Lupu, Ovidiu Popa si Ligia Stan, au venit sa ciocneasca un pahar de sampanie cu protagonistii, in cinstea celor 500 de episoade. Profitand de ocazie toti cei prezenti i-au urat un calduros "La multi ani!" lui Catalin Marin, alias Vandame, care ieri a implinit 32 de ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 13 Aug 2016, 10:16
    daca nu a fost pe pro tv era degeaba serialul asta

    mie unul nu mi-a placut niciodata serialul asta poate ma uitasem cand eram mic de curiozitate dar nu m-a fascintat niciodata mie imi plac nu serialele de la prima tv ci cele de la pro tv ca de exemplu imi placuse la bloc pacat ca nu au continuat la servici la fel nu a continuat meseriasii nu au continuat pacat dar la bloc merita sa ramana si astazi fiindca era una din cele mai bune seriale dar ceva i-a convins sa renunte nu imi dau seama ce cred ca varsta

    0
    0

  • floryn pe 16 Feb 2010, 19:23
    Primul episod

    vreau sa vad primul episod spunetimi cum se numeste :*

    0
    0

  • Floryn pe 16 Feb 2010, 19:21
    Primul episod

    Vreau neaparat sa vad primul episod spunetimi cum se numeste :*

    0
    0

  • buse pe 14 Apr 2008, 19:40
    trasniti din nato

    in episodul 500 se schimbasera rolurile si.Pupaza se schimdase cu Iuliana,Chiorete se schimbase cu Desire,pe Marlanu cu Angelica si pe boxior cu gagica lui Pupaza.Numai pe bietul Gogoasa nu ii schimbase rolu.Dupaia Gogoasa a sunat la telefon sa ii schimbe rolu.Si i-au shimbat rolu cu un caine.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod