Trăistariu, imagine pentru lenjerie de plajă

În urma distracţiei avute la Eforie Aqua Park, singurul parc acvatic din sudul litoralului, acolo unde cântă de câteva ori pe săptămână, Mihai Trăistariu a avut parte de aprecieri din partea fanilor şi nu numai.

Îmbracat în boxeri pentru plajă şi afişând trupul bine lucrat la sală, artistul s-a lăsat fotografiat iar pozele au apărut rapid în presă.  În urma acestora, artistul a primit deja propunerea de a deveni imaginea unei firme ce comercializează lenjerie pentru plajă.

O firmă de underware ( chiloţi, boxeri) m-a contactat acum ceva timp, văzându-mă complet lipsit de inhibiţii şi mi-a propus, evident - contra unei sume de bani ... să le fac reclamă la ... boxeri, chiloti, costume de baie ... Nu pot să vă dezvălui încă nimic, însă ... şedinţa foto făcută de ei a ieşit demenţial de bine !...Am primit de la ei 23 de perechi cadou (n.r. boxeri petru plajă) am început să port din ele”, a scris Trăistariu pe contul de socializare.

Situat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa şi Lacul Belona, cel mai nou aquapark şi unicul din sudul litoralului românesc, vă invită să încercaţi cele mai “cool” tobogane acvatice într-un mediu sigur şi sănătos. Buna dispoziţie este întreţinută de o echipă de specialişti, iar în fiecare zi sunt organizate spectacole şi petreceri interactive pentru copii şi adulti, având invitaţi speciali din lumea vedetelor. Parcul acvatic are 8 tobogane, pool bar, zona VIP, food zone. Zilnic petrecerea e în toi atât pentru copii care se bucură de show-urile de excepţie şi de picturi pe chip cât şi pentru părinţi care pot face sport în apă cu echipele de profesionişti.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod