Tori Spelling, internată în spital

Actriţa americană a fost spitalizată din cauza stresului şi a anxietăţii, în luna octombrie, după ce a fost criticată pentru declaraţiile ei controversate la adresa actriţei Katie Holmes în noua ei carte, "Spelling It Like It Is".
Tori Spelling, una dintre vedetele serialului "Beverly Hills 90210", a fost criticată de multe persoane după ce a afirmat în noua ei carte că actriţa Katie Holmes este "falsă" şi incapabilă să cânte.

În urma numeroaselor critici apărute după aceste afirmaţii, Tori Spelling a fost nevoită să se interneze şi să primească tratament contra anxietăţii, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Tori a fost spitalizată din cauza stresului şi a anxietăţii timp de câteva zile, pentru că a primit numeroase critici după dezvăluirile pe care le-a făcut în cartea ei.
Nu a anticipat absolut deloc faptul că declaraţiile ei vor genera astfel de reacţii. A devenit foarte neliniştită din cauza faptului că va trebui să îşi apere afirmaţiile din carte într-o serie de interviuri în mass-media şi a decis că are nevoie să fie spitalizată"
, a explicat o sursă pentru site-ul RadarOnline.com.

Tori Spelling, care este foarte ocupată în această perioadă cu activităţile de promovare a cărţii sale, şi-a revenit de atunci şi acum se simte foarte bine.

În cartea "Spelling It Like It Is", Tori Spelling, care are patru copii cu soţul ei Dean McDermott, a descris o scurtă întâlnire pe care a avut-o cu Katie Holmes în biroul lui Eric Vetro, un renumit profesor de muzică din Hollywood.

"În timp ce aşteptam în faţa biroului său, am auzit-o pe persoana care era programată înaintea mea lucrând cu el în acea cameră.
Era o actriţă care cânta îngrozitor de prost. Acest lucru m-a făcut să mă simt mai bine. L-am auzit luându-şi la revedere şi apoi actriţa a ieşit din birou. Era Katie Holmes"
, a scris Tori Spelling.

"Nu am ştiut ce să fac, dar trebuia să ne îmbrăţişăm sau să ne strângem mâinile. Însă semnalul transmis de ea a fost imediat şi foarte clar: «Să nu cumva să te apropii de mine»", a adăugat actriţa americană.

Tori Spelling, în vârstă de 40 de ani, urmează să revină pe micul ecran în primăvara anului 2014 cu un nou reality show, "Tori & Dean: Cabin Fever", informează Mediafax.

Tori Spelling, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".
Din 2006 este căsătorită cu actorul Dean McDermott şi au împreună patru copii.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod