Topul celor mai sexy bărbaţi din lume

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Octombrie 2012
Revista Glamour a publicat topul celor mai sexy bărbaţi din lume. Topul cuprinde 50 de bărbaţi şi a fost realizat pe baza unui sondaj.

Robert Pattinson, unul dintre starurile francizei "Twilight", şi-a păstrat titlul de cel mai sexy bărbat din lume. Actorul britanic, în vârstă de 26 de ani, care s-a împăcat cu iubita lui Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, după aventura pe care aceasta a avut-o cu un regizor de la Hollywood, a obţinut acest titlu pentru al patrulea an consecutiv, informează site-ul britanic express.co.uk, citat de agenția Mediafax.

Un alt actor britanic, Tom Hiddleston, care s-a remarcat în filmul "Răzbunătorii/ The Avengers", ocupă locul al doilea pe lista celor mai sexy 50 de bărbaţi din lume.

Locul al treilea a revenit actorului american Johnny Depp.

Actorul irlandez de origine germană Michael Fassbender ocupă locul al patrulea, iar actorul britanic Benedict Cumberbatch se află pe poziţia a cincea.

Topul celor mai sexy 50 de bărbaţi din lume în 2012 a fost alcătuit de revista Glamour pe baza unui sondaj la care au participat peste 40.000 de persoane, informează Mediafax.


Foto: AFP / Mediafax
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod