Topul celor mai mari dezastre din moda ultimului secol

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2013
Linia de inele pentru buze lansată de soția lui David Beckham a fost desemnată într-un sondaj recent drept "cel mai mare dezastru din istoria modei din ultimul secol".
Potrivit editorilor site-ului femalefirst.co.uk, deşi Victoria Beckham a reuşit să se reinventeze, renunţând la cariera de cântăreaţă şi devenind un foarte apreciat designer de modă, această "transformare" nu a generat întotdeauna reuşite comerciale.

În timp ce activa în industria muzicală în calitate de membră a grupului pop Spice Girls, Victoria Beckham a purtat un inel pentru buze, însă acest obiect, considerat de multe persoane un accesoriu vestimentar inedit, a fost votat într-un sondaj recent drept "cel mai mare dezastru din industria modei din ultimul secol", cu 20% din totalul voturilor exprimate, relatează Mediafax.

În mod şi mai surprinzător, soţul ei, fotbalistul englez David Beckham, renumit pentru pasiunea lui pentru modă, se află şi el la mică distanţă în acest sondaj.

Coafura cu codiţe rasta pe care David Beckham a purtat-o în urmă cu mulţi ani i-a adus fotbalistului britanic locul al doilea în acest sondaj, cu 19% din voturile exprimate.

Celebra rochie din carne crudă purtată de cântăreaţa Lady Gaga la ediţia din 2010 a galei MTV Video Music Awards ocupă locul al treilea în acest sondaj, cu 16% din totalul voturilor.

Starleta americană Kim Kardashian ocupă locul al patrulea - "indiferent de ţinutele pe care le poartă" -, cu 14% din voturile exprimate, iar cântăreaţa americană de muzică rap Nicki Minaj s-a clasat pe locul al cincilea, cu 10% din totalul voturilor, "indiferent de ţinutele vestimentare pe care le alege".

Topul 10 al celor mai mari "dezastre vestimentare" din ultimul secol este completat, în ordine, de cântăreaţa Tulisa Contostavlos (o rochie roz, 9% din voturi), actriţa Angelina Jolie (o rochie neagră din catifea despicată până la şold, 5% din voturi), producătorul TV Simon Cowel (indiferent de ceea ce poartă, 4% din voturi), rapperul Kanye West (haine din piele roşie, 2% din voturi) şi cântăreaţa Katy Perry (ţinute din gama West Ham, 1% din voturi), notează Mediafax.

Sondajul a fost comandat de compania Central Contracts şi a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de persoane, care au fost invitate să numească cea mai mare "catastrofă" din domeniul modei, comisă de o serie de celebrităţi în ultimul secol.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod