Topul celor mai "fierbinţi" femei din lume - FOTO

Anul acesta, a fost pentru prima dată când editorii publicaţiei Maxim au decis să lase cititorii să alcătuiască topul celor mai fierbinţi femei din lume şi să decidă învingătoarea.
Fotomodelul Bar Rafaeli, fosta iubită a actorului american Leonardo DiCaprio, ocupă prima poziţie în topul celor mai "fierbinţi" femei din lume întocmit de revista Maxim pe 2012.

Bar Rafaeli, în vârstă de 26 de ani, a spus într-o serie de mesaje postate pe Twitter că este "fericită şi onorată" de acest titlu, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Sunt şocată de faptul că, dintre toate aceste doamne frumoase, eu sunt pe prima poziţie. Vă mulţumesc mult pentru faptul că aţi votat pentru mine.
Mă simt cu adevărat onorată. Acesta este un titlu pe care nu îl voi uita niciodată"
, a declarat fotomodelul israelian pentru revista Maxim, al cărei număr pe luna iunie va apărea la standurile americane pe 29 mai.

Anul acesta, a fost pentru prima dată când editorii publicaţiei Maxim au decis să lase cititorii să alcătuiască topul celor mai fierbinţi femei din lume şi să decidă învingătoarea.

Pe poziţia a doua s-a clasat, la mică distanţă, actriţa Olivia Munn, care a ocupat acelaşi loc şi în 2011.

Actriţa Mila Kunis a urcat de pe locul al cincilea pe poziţia a treia.

Pe locurile următoare s-au clasat cântăreaţa Katy Perry şi actriţa Olivia Wilde.

Jennifer Lopez ocupă locul al 37-lea, Jessica Alba se află pe poziţia a 33-a, Rihanna - pe locul al 32-lea, Anne Hathaway - pe locul al 23-lea, Scarlett Johannson - pe poziţia a 17-a, iar Charlize Theron - pe locul al 16-lea.

Pippa Middleton, sora ducesei Kate de Cambridge, a debutat în acest clasament direct pe locul al 81-lea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod