Top Gun, după 26 de ani: Cum arată acum partenera lui Tom Cruise

Actriţa Kelly McGillis, care a jucat alături de Tom Cruise în filmul "Top Gun", s-a schimbat foarte mult de la apariţia filmului care a făcut-o celebră.

Actriţa Kelly McGillis, care a jucat alături de Tom Cruise în filmul "Top Gun", s-a schimbat foarte mult de la apariţia filmului care a făcut-o celebră.

McGillis a interpretat în "Top Gun" rolul instructorului Charlie Blackwood, de care se îndrăgosteşte protagonistul filmului, Pete "Maverick" Mitchell, jucat de Tom Cruise.

Actriţa are acum 55 de ani, informează site-ul stylelist.com, citat de agenția Mediafax, iar trecerea timpului şi-a pus amprenta pe modul în care arată acum.

Dacă partenerul său din "Top Gun" nu s-a schimbat foarte tare de la apariţia celebrei pelicule de la mijlocul anilor '80, Kelly McGillis nu mai seamănă acum cu eroina din acel film.

Pe data de 7 iunie, Kelly McGillis a împlinit 55 de ani, în timp ce Tom Cruise are acum 50 de ani.

"Top Gun" a apărut în anul 1986 şi a reprezentat un mare succes, având încasări de peste 350 de milioane de dolari în condiţiile în care bugetul filmului a fost de 15 milioane de dolari, notează Mediafax.



Din distribuţie au mai făcut parte, pe lângă Tom Cruise şi Kelly McGillis, Val Kilmer, Meg Ryan, Michael Ironside sau Tom Skerritt.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 10 Iul 2012, 09:33
    Saraca

    Oare ce viata adus de arata asa? Saraca. Pare mult mai batrana de 55 ani. Nu o avantajeaza cularea parului dar si fata neingrijita....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod