Top 10 al celor mai scumpe inele de logodnă ale vedetelor

Vezi cât au scos din buzunar Tom Cruise, Michael Douglas şi Jay-Z pentru a-şi cere în căsătorie partenerele.

Vedetele nu sunt deloc zgârcite atunci când vine vorba de inelul de logodnă.

Inelul de logodnă primit de Beyonce de la rapper-ul Jay-Z se află pe primul loc în top, informează Huffington Post, citat de agenţia Mediafax. Acesta a costat 5 milioane de dolari şi are diamante de 18 carate.

Inelul primit de Paris Hilton de la fostul său logodnic, Paris Latsis, se situează pe locul doi, valorând 4,7 milioane de dolari şi având 24 de carate.

Podiumul este încheiat de inelul de logodnă oferit de Donald Trump soţiei sale. Acesta a costat trei milioane de dolari şi are 15 carate.

Inelul primit de Mariah Carey de la Nick Cannon a costat puţin peste două milioane de dolari şi are 59 de diamante, fiind pe locul patru în top.

Locul 5 este ocupat de inelul cu care baschetbalistul Kris Humphrey a cerut-o în căsătorie pe Kim Kardashian. Acesta valorează două milioane de dolari şi are 20 de carate.

Şi Michael Douglas a plătit două milioane de dolari, dar pentru un inel cu doar 10 carate, pe care i l-a cumpărat lui Catherine Zeta-Jones.

Locurile 7 şi 8 sunt ocupate de inelele oferite de Seal şi Tom Cruise partenerelor lor, Heidi Klum, respectiv Katie Holmes, care au costat 1,5 milioane de dolari. Între timp, Heidi Klum şi Seal s-au despărţit, notează Mediafax.

Inelul de logodnă al lui Mark Anthony pentru Jennifer Lopez a costat un milion de dolari, aflându-se pe locul 9 în top, iar cel oferit de Ben Affleck lui Jennifer Garner încheie topul, costându-l pe actor 500.000 de dolari.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod