Tony Tomas lanseaza un videoclip pentru piesa "Acasa de Craciun"

5 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Tony Tomas lanseaza un videoclip pentru piesa

Cantaretul Tony Tomas (ex-Poptamas) va lansa un videoclip pentru piesa "Acasa de Craciun", artistul dedicand aceasta piesa tuturor celor care sunt departe de cei dragi in zilele de sarbatori.

Astfel, toti cei care duc dorul celor dragi in ziua de Craciun se vor regasi in povestea acestui videoclip. "Acasa de craciun" este compusa de Norbert Kovacs, membru fondator al trupei Tabassco, si este inregistrata de trupa Tabassco si Tony Tomas.

Videoclipul a fost filmat pe 25 noiembrie, in mare parte la Spitalul Elias din Capitala.
Prof. Dr. Serban Marinescu, managerul spitalului, a avut o contributie esentiala la realizarea acestui clip, prin sprijinul acordat echipei de filmare.

Regia videoclipului a fost semnata de Gheorghe Preda, care este si regizorul filmului "Ingerul necesar", difuzat de HBO. Imaginea videoclipului apartine lui Silviu Stavila, care a semnat imaginea pentru cateva din filmele celebrului Lucian Pintilie. Producatorul videoclipului este Liliana Levintza – director general Sens Production, managerul lui Tony Tomas.

La realizarea acestui videoclip a contribuit actrita Daniela Nane, care joaca rolul "sotiei", alaturi de Tony Tomas.
In videoclip mai apar trupa Tabassco si Luana Panfile, o fetita de 3 ani, care le-a dat mari batai de cap producatorilor videoclipului, pentru ca filmarile au durat aproape 15 ore, iar secventele cu ea s-au filmat printre ultimele.

Videoclipul "Acasa de Craciun" va fi difuzat incepand cu 9 decembrie, iar prima Televiziune care l-a achizitionat este TVR International. Pana la data aparitiei, videoclipul poate fi urmarit pe www.youtube.com, www.vedeta.ro si www.trilulilu.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • angica pe 13 Mar 2009, 13:55
    o rugaminte

    as vrea daca se poate o adresa de email a lui tony tomas am fost colegi de liceu si ne cunoastem dar nu ne-am vazut demult

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod