Tony Sirico multumeste unui politist

Facebook Twitter Comenteaza
Tony Sirico multumeste unui politist

Un mafiot cu state vechi atat pe micile ecrane, cat si in viata reala, Tony Sirico, alias Paulie "Walnuts" Gualtieri din "Clanul Soprano", i-a multumit de curand politistului care l-a adus pe calea cea buna.

Majoritatea actorilor multumesc familiei si colegilor atunci cand dau lovitura cu un rol. Tony Sirico i-a dedicat cariera sa de actor lui Joe Coffey, politistul care, cu 37 de ani in urma, l-a arestat pentru posesie ilegala de arma. Ce-i drept, Sirico nu i-a adresat multumirile sale politistului nici pe covorul rosu, nici in lumina reflectoarelor, ci personal si in plina strada, cand cei doi s-au intalnit din intamplare in New York.
"Tony are o memorie fantastica. Ma simt ca un profesor al carui elev a reusit in viata", a declarat Coffey.
 
De fapt, tot ce a facut politistul newyorkez a fost sa-i dea un pumn si sa-i sparga nasul lui Sirico, dar se pare ca pentru batausul care suferea de "tulburari de personalitate", conform dosarului psihiatric, pumnul dat de Coffey a fost o adevarata piatra de hotar. In urma arestarii, Sirico a primit o pedeapsa de patru ani de inchisoare, din care a executat 20 de luni.
In timpul petrecut in inchisoare, actorul care detine recordul arestarilor dintre colegii sai din distributia "Clanului Soprano", si-a dat seama ca trebuie sa-si schimbe radical viata.
 
Cariera de gangster nu s-a incheiat, insa, pentru Sirico, dar cel putin de aceasta data actorul este sigur ca nu mai poate ajunge dupa gratii. Experienta sa de mafiot si mai ales cele 28 de arestari pe care le are la activ l-au ajutat sa-si construiasca rolul care l-a facut celebru in "Clanul Soprano".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod