Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Razvan Krivach si Dragos Chircu reprezinta Romania la "Cerbul de Aur" 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Cei trei concurenti care vor reprezenta Romania la Cerbul de Aur 2008 sunt Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Razvan Krivach si Dragos Chircu.

Artistii au fost desemnati in cadrul finalei selectiei nationale desfasurate duminica, 10 august 2008, in urma votului publicului, care a contat in proportie de 50%, si a notelor din partea juriului – 50%.

Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu au obtinut nota maxima din partea juriului, sapte puncte, si s-au clasat pe locul doi la televot, primind sase puncte, in total 13 puncte.
Razvan Krivach a obtinut cinci puncte de la membrii juriului plus alte cinci din partea telespectatorilor care au votat prin SMS si prin telefon, in total zece puncte.

Cel de-al treilea clasat, Dragos Chircu, a obtinut sase puncte de la juriu si trei puncte in urma televotului, in total noua puncte. Juriul a fost format, ca si la fazele anterioare ale selectiei nationale, din realizatorul tv Titus Munteanu, interpreta Dida Dragan, jurnalista Liliana Levinta, compozitorii Adrian Ordean, Mihai Alexandru si Andrei Kerestely si regizorul muzical Alexandra Cepraga.

Ceilalti clasati au fost Annamari Dancs, pe locul patru, cu un total de opt puncte, urmata de Provincialii, cu sapte puncte, Alin Vaduva, cu sase puncte, si Florentina, cu trei puncte.

Cei trei castigatori ai finalei selectiei nationale pentru "Cerbul de Aur" 2008 vor concura cu alti 27 de artisti din strainatate.
Festivalul "Cerbul de Aur" este organizat la Brasov, in perioada 3-8 septembrie 2008.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andrei pe 12 Aug 2008, 21:14
    ????

    Am citit in ziar despre o cantareata de la mine din judet pe nume Dancs Annamari! Este o fata tanara care prezinta potential mare, are deja 10 ani de experienta in acest domeniu... Acum de curand a concurat in rundele de calificare la festivalul de muzica "Cerbul De Aur" care are loc la Brasov acum in septembrie. Ea dorea sa reprezinte Romania la acest festival. Cu mari greutati a ajuns in semifinale. Aici a intampinat cele mai multe greutati si nu din cauza lipsei de experienta sau pentru ca melodiile pe care le propunea nu sunt reusite. Din punct de vedere al televotingului avea cel mai mare puncatj obtinut( 955 in prima semifinala, in finala nationala 1611!!!), mai mare decat toti la un loc, dar din partea juriului a primit nota 2,apoi 1 fara sa ii fie explicate exact motivele... Este un act monstruos facut de cei din juriu... se presupune ca noi romanii ar trebui sa fim intelegatori si mai ales mandri ca o fata de etnie maghiara a ales sa reprezinte Romania si nu Ungaria la acest eveniment. Traiesc in zona multiculturala, fapt ce se presupune ca fiind bun, imi imbogatesc cultura, invat cultura si celorlalte etnii cu care convietuiesc nu numai propria cultura! Cunosc destul de bine si cultura maghiara, si actul pe care la facut acesta cantareata este una monumentala, incercand sa stranga relatiile sa prietenie dintre romani si unguri. Faptul ca nu a fost lasata de juriu sa reprezinte Romania la festival poate fi considerata ca si o crima adusa impotriva multiculturalitatii! Iertati-ma daca gresesc dar dati-mi voie sa am propria parere despre acest lucru!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod