Toni Braxton, acuzată de escrocherie

Cântăreaţa americană, care a solicitat în 2010 să fie plasată sub incidenţa legii falimentului, este acuzată că i-a transferat fraudulos soţului ei suma de 53.490, cu scopul de a evita achitarea unor datorii către creditorii ei.

Potrivit unor noi documente depuse în justiţie, Keri Lewis, soţul cântăreţei, de care aceasta s-a separat, a primit o sumă cu cinci zerouri de la aceasta, după ce autorităţile au pus sechestru pe averea artistei, cu scopul de a putea să asigure plata creditorilor, informează site-ul TMZ.com, citat de agenţia Mediafax.

Persoanele care administrează procedura de declarare a falimentului cântăreţei l-au dat în judecată pe Keri Lewis pentru a recupera acea sumă.

Toni Braxton a solicitat, în octombrie 2010, printr-o procedură judecătorească, să fie plasată sub incidenţa legii falimentului, susţinând că datoriile sale, constând în facturi neachitate şi împrumuturi nerambursate, se ridică la o sumă cuprinsă între 10 milioane de dolari şi 50 de milioane de dolari.

Agentul de presă al artistei americane a declarat pentru TMZ: "Toate plăţile făcute lui Lewis înainte ca Toni Braxton să solicite declararea falimentului au fost trasferuri de fonduri legale, reprezentând cheltuieli personale şi de afaceri".

Cântăreaţa a mai cerut o dată să fie plasată sub protecţia legii falimentului din Statele Unite, în 1998, iar în martie 2010 a fost dată în judecată pentru neachitarea unor taxe federale în valoare de 400.000 de dolari, notează Mediafax.

Cântăreaţa şi compozitoarea americană Toni Braxton, în vârstă de 45 de ani, are în palmares şase premii Grammy şi a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial.

Cel mai recent album ai ei, "Pulse", a fosat lansat în 2010.

Cântăreaţa americană a susţinut un concert în Bucureşti, în noaptea de Revelion 2012.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod