Tonciu, Buruiană şi Traşcă şi-au bătut joc de Coloana Infinitului

Gafa lui CRBL, care a luat în râs Coloana Infinitului, a fost repetată de Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană şi Simona Traşcă.

VIDEO. Gafa lui CRBL, care a luat în derâdere Coloana Infinitului, a fost repetată de Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană şi Simona Traşcă.

Ele au filmat o emisiune la Târgu Jiu şi au luat în râs operele lui Brâncuşi, relatează România TV.

"Nu ştiu nimic, decât că e a lui Brâncuşi şi au vrut să o cumpere nişte chinezi şi aştia fraierii în loc s-o vânda pe bani mulţi, au păstrat-o aici. Na, mare şmecherie", a spus Simona Traşcă.

"Mamă, ce-am descoperit. Câteva pietre", a fost replica Sânzianei Buruiană.

"De ce nu avem voie să ne uităm pe masă ("Masa tăcerii")? Păi, de ce că n-o rupem. Dacă şi pietrele astea sunt opere de artă...", a întrebat Andreea Tonciu.

Conform postului RTV, autorităţile locale au anunţat că cele trei nu mai au ce să caute în oraş.

În iulie, CRBL s-a fotografiat cu opera lui Brâncuşi pe post de falus. Gestul lui a stârnit reacţii dure. Localnicii din Târgu Jiu s-au supărat şi i-au cerut primarului să reacţioneze.
După ce a primit câteva sute de telefoane de la locuitorii oraşului, Florin Cârciumaru a hotărât împreună cu consilierii locali să îl declare prin hotărâre de Consiliu "persona non-grata".

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ciprian Birtea pe 8 Mar 2015, 14:12
    De ce să nu ne UITĂM pe masă?

    D-l ziarist e cam surd; se aude clar că tipa zice ”De ce n-avem voie să ne URCĂM pe masă?”. Iar cât despre cele 3 tipe: 1.Toți cetățenii români au dreptul la liberă gândire și la liberă exprimare. Deci nu ne putem lua de ele pentru ceea ce au zis despre operele lui Brâncuși. 2.Întrebați-vă câtă școală au ele. Că au mai degrabă școala vieții. De-aia habar n-au de Brâncuși și operele sale.

    0
    0

  • Valentina pe 13 Sep 2012, 16:09
    Idioate

    ele nu valoreaza nici cat un gram din acele "pietre"

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod