Tom Hanks are diabet

Actorul american a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că a fost diagnosticat recent cu diabet de tipul 2.
Starul în vârstă de 57 de ani a dezvăluit totodată că a prezentat primele simptome ale acestei boli - care apare atunci când organismul nu mai produce suficient de multă insulină pentru a funcţiona eficient - încă de la vârsta de 36 de ani, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actorul a fost diagnosticat abia recent cu diabet de tipul 2.

"Am fost consultat de medici, iar ei mi-au spus: «Îţi aminteşti acele valori mari ale glicemiei tale, pe care le aveai încă de la vârsta de 36 de ani? Ei bine, ele au evoluat, iar acum ai diabet de tipul 2, tinere!»", a dezvăluit actorul american în emisiunea "Late Show with David Letterman".

Medicii i-au spus că ar trebui să încerce să slăbească şi să revină la greutatea pe care o avea în liceu, pentru a-i fi mai uşor să controleze simptomele bolii, însă actorul spune că acceptă faptul că va trebui să trăiască cu pur şi simplu cu această boală, întrucât îi este foarte greu să slăbească atât de mult.

"Boala poate fi controlată şi prin dietă.
Medicul meu mi-a spus: «Dacă poţi să ajungi la greutatea pe care o aveai în liceu, vei fi în principiu complet sănătos şi nu vei avea diabet de tipul 2».
Iar eu i-am răspuns: «Ei bine, atunci voi avea diabet de tipul 2»"
, a adăugat actorul american.

Tom Hanks nu este singura vedetă care luptă cu această boală, întrucât şi alte staruri de la Hollywood, precum Patti LaBelle, Drew Carey, Sherri Shepherd şi Paula Deen, au fost diagnosticate cu diabet de tipul 2, notează Mediafax.Foto: AFP/Mediafax 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod