Tom Cruise nu mai vrea să fie scientolog

Starul american vrea să petreacă mai mult timp cu fiica lui, Suri


"Tom a lipsit de la aniversările ei, de la serbări şi alte evenimente de la şcoală, de la toate acele momente importante din copilărie, care se petrec atât de repede şi care trec atât de repede. Suri nu mai este un bebeluş. E perfect conştientă că tatăl ei nu îi mai este în preajmă. Atunci când vorbeşte cu el la telefon, se comportă tot mai mult ca şi cum ar discuta cu un străin. Nu se ştie dacă Tom va putea să repare relaţia cu fosta lui soţie Katie Holmes, în vârstă de 36 de ani, dar, cel puţin, va putea să vorbească şi să se întâlnească cu Suri fără să mai fie nevoit să raporteze de fiecare dată oficialilor din cultul scientologic", a adăugat persoana citată.

Ea tot vorbea despre cursurile ei de balet şi îi spunea că le adoră.
Apoi, Tom şi-a dat seama că nu a văzut-o niciodată dansând pe scenă într-un spectacol de balet şi asta l-a făcut să plângă
sursa citată de Star
Tom Cruise a fost căsătorit cu actriţa Mimi Rogers, din 1987 până în 1989, apoi cu actriţa Nicole Kidman, între anii 1990 - 2001, cu care are doi copii adoptaţi. Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţa Katie Holmes, de care a divorţat în 2012, după şase ani de căsnicie. Cei doi au o fetiţă, Suri, în vârstă de nouă ani, aflată în custodia mamei sale.

Cultul scientologic, din care fac parte şi actorii Tom Cruise şi John Travolta, este considerat o sectă în mai multe ţări europene, unde a făcut şi subiectul unor condamnări judiciare, notează Mediafax.

Cultul scientologic a fost fondat în Statele Unite ale Americii, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre.
Scientologia a obţinut avantaje fiscale rezervate cultelor religioase. De altfel, cultul are statut de întreprindere comercială. Cultul are milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente, iar adepţii trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod