Tom Cruise, Meryl Streep și George Clooney la puterea a doua- numai pe Paramount Channel

Ce au în comun Tom Cruise, Al Pacino, Will Ferrell, Meryl Streep și George Clooney? Sunt celebri în toată lumea, au jucat în super producții și...vor fi cu toții prezenți pe Paramount Channel săptămâna aceasta.
Fanii din toată țara vor avea șansa să îi vadă pe fiecare dintre ei de două ori, în cadrul unui program special.

Days of Thunder vin pe 25 mai și îl aduc pe superstarul Tom Cruise chiar în fața telespectatorilor, în rolul lui Cole Trickle, un pilot de curse extrem de talentat, care intră într-o competiție care are ca miză nu numai câștigarea unei curse, dar chiar și propria viață.

Tom Cruise poate fi, de asemenea, văzut în rolul unui asasin plătit în thriller-ul Collateral.
În film mai joacă Jamie Foxx, Mark Ruffalo și Peter Berg.

Pe 28 mai, pregătește-te pentru o întâlnire uluitoare cu Meryl Streep, câștigătoare a trei premii Oscar. Două dintre filmele actriței vor fi difuzate pe Paramount Channel. În Falling in Love, Molly Gilmore (Meryl Streep) și Frank Raftis (De Niro) se întâlnesc accidental în timpul cumpărăturilor de Crăciun și se îndrăgostesc, deși erau căsătoriți cu alte persoane. Este a doua oară când De Niro și Streep se întâlnesc pe platourile de filmări, după filmul The Deer Hunter.
Publicul va fi cu siguranță captivat și de către interpretarea lui Meryl în filmul The Hours, dramă regizată de Stephen Daldry, în care joacă, de asemenea, Nicole Kidman, Julianne Moore și Ed Harris. Povestea se concentrează pe trei femei din generații diferite, ale căror vieți sunt interconectate.

George Clooney (Up in the Air, From Dusk Till Dawn), Al Pacino (Frankie & Johnny, Sea of Love) și Will Ferrell (Superstar, Blades of Glory) completează programul special de pe Paramount Channel.

Program- Paramount Channel

25 mai, începând cu ora 21:00 Tom Cruise (Days of Thunder, Collateral)

26 mai, începând cu ora 21:00 Al Pacino (Frankie & Johnny, Sea of Love)

27 mai, începând cu ora 21:00 Will Ferrell (Superstar, Blades of Glory)

28 mai, începând cu ora 21:00 Meryl Streep (Falling in Love, The Hours)

29 mai, începând cu ora 21:00 George Clooney (Up in the Air, From Dusk Till Dawn)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod