Tom Cruise, cu părul lung, unghii negre şi bijuterii cu cranii!

VIDEO. Actorul interpretează rolul unui star rock tatuat în musicalul "Rock of Ages". El poartă bijuterii cu cranii, cizme de cowboy, părul lung şi unghiile vopsite în negru.

VIDEO. Actorul interpretează rolul unui star rock tatuat în musicalul "Rock of Ages". El poartă bijuterii cu cranii, cizme de cowboy, părul lung şi unghiile vopsite în negru.

Tom Cruise îl interpretează pe Stacee Jaxx, un star rock pentru care personajul principal al peliculei, Sherrie, o fată din provincie sosită în Los Angeles cu speranța că va deveni vedetă la Hollywood, are o pasiune. Cruise, care cântă melodii ale trupei Bon Jovi, reprezintă idolul unei generaţii pasionate de muzică, imaginea sa fiind total diferită de cea cu care actorul şi-a obişnuit fanii, relatează ziarul Huffington Post.

Acesta este al doilea trailer al filmului ce urmează să fie lansat în vara acestui an, după ce primul a fost difuzat la finalul anului trecut.

Acţiunea filmului, un musical adaptat după un spectacol de teatru jucat pe Broadway, este plasată în anii 1980, la Hollywood, unde se atinsese vârful de glorie din epoca rockului glamour (Glam Rock) şi a pletelor în vânt, fluturate pe riffuri dure de chitară (curentul muzical Hair Metal).

Filmul este regizat de Adam Shankman, cel care a realizat şi musicalul de comedie Hairspray, şi îi are ca protagonişti pe Alec Baldwin, Russell Brand, Julianne Hough, Paul Giamatti, Catherine Zeta Jones și Mary J. Blige.

Nu este pentru prima dată când Cruise joacă un rol exotic. Actorul a mai jucat un sex guru în "Magnolia" şi personajul său din "Furtună Tropicală/Tropic Thunder" (2008), însă acestea sunt departe de prestaţia din Rock of Ages, notează agenția Mediafax

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod