Tom Cruise a împlinit 50 de ani - FOTO

Starul își aniversează marți ziua de naștere, la doar câteva zile după ce soția sa, Katie Holmes, a cerut divorțul. Vezi cum arăta actorul acum 20 de ani!

Starul își aniversează marți ziua de naștere, la doar câteva zile după ce soția sa, Katie Holmes, a cerut divorțul.

Greu de crezut, dar Tom Cruise chiar are 50 de ani! Starul arată impecabil și este considerat unul dintre cei mai frumoși și mai influenți bărbați din showbizul american. Site-ul american tmz.com publică două imagini cu Tom Cruise, una din 1992, când actorul avea 29 de ani, și una surprinsă la un eveniment desfășurat în luna iunie anul acesta. Concluzia este că, după 20 de ani, actorul arată la fel de tânăr, iar diferențele sunt minore.

Născut la 3 iulie 1962, Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film din lume.

Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

Cea de-a 50-a sa aniversare este umbrită însă de cererea de divorț pe care soția sa, Katie Holmes, a depus-o săptămâna trecută.

Katie Holmes a depus joi, la o instanţă din New York, actele pentru divorţ, punând astfel capăt unui mariaj de cinci ani şi jumătate.

Actrița a invocat ca motiv "diferenţe ireconciliabile", cere custodie unică asupra copilului cuplului, Suri, în vârstă de şase ani, şi ca micuţa să locuiască cu ea, relatează TMZ.

Cruise, în vârstă de 50 de ani, se pare că a fost "lăsat mască" de decizia lui Holmes de a divorţa, iar purtătorul său de cuvânt a cerut presei să-i respecte viaţa privată, pentru ca actorul să poată trece cu bine peste această veste, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax. Potrivit unei surse citate de Reuters, Cruise se află în Islanda pentru nişte filmări şi a fost foarte surprins de vestea divorţului.

Tom Cruise mai are doi copii, adoptaţi, din căsătoria cu actriţa australiană Nicole Kidman.
El a fost căsătorit şi cu actriţa Mimi Rogers în perioada 1987 - 1990.
În afară de cariera sa cinematografică, Tom Cruise este celebru pentru că este un membru marcant al cultului scientologic, considerat o sectă în multe ţări europene. Acesta a fost fondat în SUA, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre.
Cultul are statut de întreprindere comercială şi milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente.
Adepţii trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod