Tocilarul Fermecator, in premiera la Disney Channel, pe 11 Februarie 2012

Sarah Hyland ("Familia Moderna") si Matt Prokop ("Liceul Muzical 3: Anul Absolvirii") sunt vedetele noului film original produs de Disney Channel "Tocilarul Fermecator”, o poveste despre maturizare si popularitate, care are premiera pe 11 februarie 2012, la ora 9:30 la Disney Channel.
Sarah Hyland ("Familia Moderna") si Matt Prokop ("Liceul Muzical 3: Anul Absolvirii") sunt vedetele noului film original produs de Disney Channel "Tocilarul Fermecator”, o poveste despre maturizare si popularitate, care are premiera pe 11 februarie 2012, la ora 9:30 la Disney Channel.

Povestea o are in centrul sau pe rasfatata adolescenta de 16 ani, Dylan Shoenfield, cea mai populara eleva din an terminal de la Academia Woodlands, al carei singur scop in viata este sa fie incoronata ca Regina la Balul Primaverii - cel mai inalt grad de popularitate.

Cand Dylan isi scapa din greseala geanta sa cea scumpa si eleganta in fantana arteziana de la mall, tocilarul pasionat de film, Josh Rosen, sare in apa sa o recupereze.
Desi in mod normal Dylan nu ar fi interactionat cu unul ca Josh, ea il rasplateste fiind de acord sa fie subiectul documentarului pe care acesta il pregateste pentru un concurs de la liceu.

Urmand sfatul profesorului sau de a aborda un subiect dificil, tanarul regizor aspirant isi propune sa faca un film despre viata lui Dylan, un documentar despre cum e sa fii populara si sa participi la competitia pentru coroana Reginei Balului. In timp ce Dylan spera ca filmul o va ajuta sa puna mana pe coroana, Josh isi doreste sa castige marele premiu  - o bursa intr-o tabara de film de la Hollywood si pregateste un scenariu incendiar despre ierarhia sociala din liceu.


Dupa ce camera incepe sa filmeze, Dylan renunta incet incet la fatada ei stralucitoare si isi arata adevarata personalitate. Pe masura ce Josh ajunge sa o cunoasca pe Dylan cea reala, el intelege ca personajul sau are mai multe calitati decat credea initial.

Celelalte roluri sunt interpretate de Sasha Pieterse ("Pretty Little Liars") ca Amy Loubalu, Jordan Nichols ("Bafta Charlie," "Totul pentru dans") ca Asher, Vanessa Morgan ("Dadaca mea este un vampir," "Harriet the Spy: Blog Wars") ca Hannah; Lili Simmons ("Zeke si Luther") ca Lola, David Del Rio ("The Troop") ca Ari, Jimmy Bellinger ("An American Affair") ca Steven, Lilli Birdsell ("The Walking Dead") in rolul lui Sandy, Andrew Airlie ("50/50," "Fantastic Four") ca Alan Schoenfield, Kacey Rohl ("Red Riding Hood," "The Killing") ca Caitlin si Andrea Brooks ("The Troop") ca Nicole Paterson.


Inspirat de un roman despre maturizare scrisa de Robin Palmer, scenariul filmului a fost semnat de Elizabeth Hackett si Hilary Galanoy si a fost regizat de Jeffrey Hornaday (coregraful de la "A Chorus Line," "Flashdance").  Producatorii executivi sunt David Hoberman si Todd Lieberman (amandoi au mai realizat "The Muppets," "The Fighter," "The Proposal") si Paul Shapiro ("Detroit 1-8-7").  Mona May ("Enchanted," "Clueless") este cea care a creat costumele. Fiind o productie Bad Angels Production Ltd., filmarile s-au facut in Vancouver, Canada.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Traian pe 17 Apr 2013, 13:05
    Curiozitate

    Oare ei in viata reala sunt inpreuna ?

    1
    0

  • monica pe 12 Feb 2012, 17:47
    este cel mai ta re film

    este cel mai tare film din lume

    6
    0

  • monica pe 12 Feb 2012, 17:47
    este cel mai ta re film

    este cel mai tare film din lume

    2
    0

  • $eby pe 6 Feb 2012, 20:58
    cei mai tari tocilari

    abea astept sa apara deja cred ca e frumos doar dupa vidioclip

    3
    1

  • gelentina pe 4 Feb 2012, 22:30
    buna

    eu am 19:P vreau daka puteti sa imi spuneti si mie kand a aparut acest film pt prima data ...din ce an este va rog kt m ai repede :X

    3
    1

  • raicu catalin pe 30 Ian 2012, 00:23
    cei mai tari tocilar

    Sunt actori foarte draguti si baiatul e cel mai tare tocila astept cu narabdare sa vad filmul Bravo Disney Channel tinetio tot asa eu recunosc am 18 ani dar ma uit la disney channel

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod