Toboşarul german al trupei Cortez, reţinut de DIICOT pentru droguri

Grusa Mirko Tony Sevko a fost reținut după ce ar fi încercat să vândă cannabis în Bucureşti, au declarat surse judiciare.

Grusa Mirko Tony Sevko a fost reținut după ce ar fi încercat să vândă cannabis în Bucureşti, au declarat surse judiciare.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism l-au reţinut, marţi seară, pe cetăţeanul german Grusa Mirko Tony Sevko, toboşar la trupa Cortez, după ce ar fi încercat să vândă cannabis în Bucureşti, au declarat surse judiciare citate de agenția Mediafax. "Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Giurgiu au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Grusa Mirko Tony Sevko, cetăţean german şi Bobirci Marius Dumitru, pentru săvârşirea  infracţiunii de trafic de droguri de risc", precizează DIICO într-un comunicat de presă.

Marţi, Grusa Mirko Tony Sevko a fost prins în flagrant delict în Bucureşti, având asupra sa droguri de risc - cannabis, pe care intenţiona să le comercializeze în Capitală. La  percheziţia de la domiciliul lui Bobirci, procurorii DIICOT au descoperit mai multe doze de cannabis şi rezină de cannabis.

În timpul audierii de la DIICOT, Grusa Mirko Tony Sevko le-a declarat procurorilor că este colaborator al trupei Mandinga, alături de care ar fi fost la Eurovision, susţin surse judiciare citate de Mediafax.

Procurorii DIICOT vor solicita miercuri instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod