"Tinker Bell" se lanseaza pe DVD

27 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Incepand de saptamana aceasta, in supermarket-uri si in magazinele de specialitate din toata tara, va fi disponibil DVD-ul cu povestea lui "Tinker Bell". Filmul de animatie Disney aduce in fata privitorilor o calatorie in taramul magic din Valea Ielelor, casa Zanelor si a minunilor numai de ele stiute.

Filmele de animatie sunt disponibile in varianta dublata si in cea subtitrata. In limba romana, Aylin Cadir da "voce" Zanei Clopotica, Florentina Tilea vorbeste cu florile ca Rosetta, Adina Lucaciu raspandeste lumina in rolul Iridessei, Tamara
Roman este Boare-Argintie, Madalina Ghitescu intra in pielea Faunei, Anca Sigartau da viata Zanei Maria, Cristian Neacsu il interpreteaza pe Terence, George Constantinescu si Ciprian Cojenel fac echipa in rolurile Clank si Boloboc, Ioana Sihota e Vidia cea rautacioasa si Catalina Mustata guverneaza peste zane ca Regina Clarion.
 

Primii 60 de cumparatori ai unui DVD "Tinker Bell" de pe site-ul MyMovie.ro vor primi cadou cate o lanterna pentru carte Tinker Bell.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod