Tinerii din București, provocați la dialog de cei mai buni profesioniști ai României

Joi, 10 martie 2016, tinerii din București prezenți la Conferințele practice BookLand Evolution vor avea șansa să îi cunoască pe: Dani Oțil - Prezentator Neatza cu Răzvan și Dani, Cristina Cioran - Actriță, Alexandru Mironov - Scriitor, Jurnalist, Fost Ministru al Tineretului și Sportului, Veronica Soare - Fondator, Fundraiser și Friendraiser al proiectului de voluntariat minuni.ro
Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 - 17:00, la Facultatea de Marketing ASE – Aula Magna. Intrarea este liberă! În acest interval, tinerii sunt provocați să își pună întrebări și să găsească răspunsuri și soluții, sub îndrumarea invitaților, care le pot deveni mentori. Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, care vor învăța cum să își construiască viitorul prin muncă, pasiune și determinare.

BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor şi platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii din România.


Copiii, liceenii de azi au marea șansă de a găsi totul pe tavă, trebuie doar să aleagă corect și ei știu să aleagă pentru că este cea mai tare generație din multe altele încoace! Important în viață este să nu te lași, să nu cazi în capcana nesiguranței și să nu uiți că nu te-ai născut degeaba! Ești și vei fi special. Asta ține doar de tine! Trăiesc o iubire mare, profundă și cu final fericit! Este vorba de iubirea față de lectură! Este sinceră, adevărată, înveți multe, te bucuri, te emoționezi, plângi, suferi, îți folosești imaginația, te culci zâmbind.
Această dragoste se numește: Lectura! Învăț în fiecare zi și îmi place! – Cristina Cioran

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod